1. L'àmbit territorial de les vendes a través de la WebShop de FLORESTUDIO és exclusivament per al territori de la ciutat de Barcelona, de manera que el servei de lliurament només serà per a aquest territori. Els Productes comprats a través de la WebShop s'enviaran a l'adreça de lliurament que l'Usuari indiqui una vegada comprovat el pagament, i el termini màxim de lliurament serà el de trenta (30) dies establert per defecte a la Llei.

2. Els temps de lliurament seran els següents a Barcelona ciutat:

Les compres realitzades de dilluns a divendres abans de les 18:00h procuraran ser lliurades al dia següent de dilluns a divendres i dissabtes al matí sempre que això sigui possible en funció de la disponibilitat. Les compres fetes durant el cap de setmana seran lliurades a partir del dimarts següent. Per a rams i lliuraments amb data determinada, és aconsellable fer la comanda per e-mail a contacto@florestudiobcn.com amb 3 dies hàbils d'antelació com a mínim. No obstant això i degut a la situació excepcional que s'ha generat pel virus COVID-19, pot ser que la teva comanda pateixi algun retard o no sigui possible el lliurament aquest dia. Encara que treballarem perquè això no passi, aconsellem planificar la teva compra en la mesura que sigui possible.


3. El servei de lliurament de FLORESTUDI, es realitza a través de tercers, companyies especialitzades en serveis de lliurament a domicili. No se serviran comandes a Apartats de Correus ni a adreces incompletes o fora del radi de lliurament.

4. El cost dels lliuraments a domicili no està inclòs en el preu dels productes. En el moment d'adquisició del producte, l'usuari serà informat del cost exacte d'enviament.

5. El preu de l'enviament inclou l'IVA corresponent (21%).

6. FLORESTUDI no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no pugui efectuar-se com a conseqüència que les dades facilitades no siguin correctes, siguin inexactes o estiguin incomplets o quan el lliurament no pugui efectuar-se per causes alienes a l'empresa d'enviaments, assignada per a aquest efecte, com ho és l'absència del destinatari després de diversos intents de lliurament.

7. Els lliuraments a hospitals, hotels, tanatoris, organismes públics i altres llocs on hi hagi restriccions per a l'accés al públic en general, els encàrrecs florals / plantes, seran lliurats a la recepció, o lloc similar, sempre que no fos possible el lliurament en mà al destinatari mateix. 

8. En cas de facilitar un domicili erroni o incomplet o en cas d'absència en el moment del lliurament sense possibilitar el lliurament a un tercer/dipositari, s'avisarà el client perquè aboni les despeses d'un segon lliurament.

HORARI I DIES DE REPARTIMENT

1. FLORESTUDI no realitza lliuraments de comandes de la WebShop en diumenges ni festius, excepte que coincideixi amb alguna data especial (com el Dia de la mare o Sant Jordi, per a això recomanem fer la comanda per e-mail a contacto@florestudiobcn). amb 3 dies hàbils d'antelació.)

2. Sempre que el producte estigués disponible, FLORESTUDIO garanteix el lliurament de la comanda en un termini màxim de 48 hrs si el correu electrònic de confirmació es rep de LV i en un termini màxim de 72 hores si el correu electrònic de confirmació de comanda es rep SD o festius. En cas d'existir algun problema amb l'estoc de flors fresques o plantes, se us comunicarà a l'Usuari el nou termini de lliurament.

3. En qualsevol dels supòsits anteriors en els quals no sigui possible realitzar el lliurament aquest dia, aquest es realitzarà el dia hàbil següent.

RECOLLIDA A LA BOTIGA

Les comandes també es poden recollir a la nostra botiga física situada a Av. Mistral, 71, 08015 de Barcelona, sempre sota cita prèvia. L'Usuari ha de seleccionar aquesta opció al menú desplegable d'enviaments. A l'email de confirmació us indicarem l'hora de lliurament. No obstant i seguint amb les indicacions donades pel Ministeri de Sanitat així com per l'OMS, els lliuraments seran segurs i sense contacte com a conseqüència del virus COVID-19.