FLORESTUDIO BARCELONA és un estudi de disseny floral i boutique de flors, plantes y orquídies.

Ens especialitzem en la creació i desenvolupament de composicions florals úniques i personalitzades per a hotels i esdeveniments, clients particulars i corporatius, estilisme per a fotos i altres serveis exclusius relacionats amb les flors.

Amb un estil contemporani i sofisticat oferim a la nostra botiga online i a la boutique-estudi al barri de Sant Antoni (un espai distingit i modern) la nostra cuidada selecció de flors exquisides de la més alta qualitat, orquídies de col·lecció, plantes d'interior i gerros que destaquen per la seva originalitat i elegància.

Dels més de 25 anys d'experiencia amb flors destaquen alguns noms reconeguts com Dior Monsieur, Burberry, L'Oreal, MNAC, WTC, MACBA, Lexus, Zara, Mandarin Oriental Hotel, Hotel Majestic, Renaissance, Ritz-Carlton Hotel Arts...

Han rebut els nostres bouquets el Dalai Lama, Beyoncé, Paloma Picasso, Lady Gaga, Rosalía i una casa reial entre d'altres.

 

Nuestro trabajo es ayudar a hacer tangible lo intangible, como son las emociones. Por eso dejamos que hablen las flores, que sean ellas las que comuniquen.

Fabricio Giordano

Fundador i director creatiu

 

Solicita informació sobre els nostres serveis per BODAS, EVENTOSEMPRESA, contàctan's o entra a la boutique online per comprar la nostra cuidada col·lecció de flors, meravellosos bouquets i plantes exclusives.